2011

Årsmötet 2011

hölls den 16 mars med omkring 30 personer närvarande.

Efter årsmötet bjöds deltagarna på kaffe i Boxholms bibliotek.
Efter kaffet fick vi en uppskattad föreläsning av Eva Robild
(Med fingrarna i (j)orden, Stressa ner, Robild Reportage AB)

Nästa styrelsemöte kommer att bli den 7 september.

Aktiviteter under 2011:

Onsdagen den 13 april hade vi en diskussionskväll om hur man anlägger och sköter ett köksträdgårdsland. Vi var 13 st som anmält sitt intresse och vi samlades i biblioteket under ledning av Tom Olefalk. Han är mycket kunnig.

Onsdagen den 25 maj hade vi en växtbytardag på torget där vi kunde dela med sig eller sälja växter som man delat. Tidpunkten var inte bra. Det var inget folk ute och det blåste kallt. Dessutom hade vi inte annonserat.
Det kom inga utom medlemmar i hemträdgårdsföreningen.

Lördagen den 18 juni åkte vi med buss till Norrköping där vi handlade på Billbäcks plantskola och sedan hade en uppskattad guidad visning av Fyrby koloniområde.

Lördagen den 13 augusti samåkte vi med egna bilar till Ann-Cathrine och Rune Nilsson på Kvarnkulla Trädgård utanför Hestra. Förutom försäljning har de en visningsträdgård med stort stenparti, vattenanläggning, woodland med mera. Det var en mycket uppskattad förmiddag.

Lördagen den 20 augusti träffades vi sex personer hos Irene Samuelsson i Jakobslund, gick runt i hennes trädgård och pratade om allt möjligt, t.ex. trädgård och växter. Vi fikade sedan i hennes trädgård.